Grooveshark

Grooveshark 1.13.8

Mobiele Grooveshark app voor je BlackBerry

VOOR

  • Mooi, intuïtief menu
  • Fraaie interne player
  • Playlists offline beschikbaar maken
  • Gepersonaliseerde radiostreams

TEGEN

  • Connectieproblemen tijdens streamen

Goed
7

Met de mobiele app van Grooveshark maak je on the road gebruik van je account bij de online muziekdienst. Je doet alles wat ook op de computer mogelijk is: liedjes zoeken, playlists maken en genieten van radiostreams die speciaal op jouw smaak zijn afgestemd.

Grooveshark's webapplicatie is op maat gemaakt voor de echte muziekfanaat. De dienst biedt een indrukwekkende catalogus in een prachtige, intuïtieve omgeving. De service is helemaal gratis, maar schaf je een abonnement aan dan verdwijnen ook de reclames. Dat is echter niet alles: je krijgt dan bovendien ongelimiteerd toegang tot de mobiele app (NB: heb je geen account, dan kun je deze app wel 15 dagen uitproberen!).

Grooveshark Mobile past helemaal in het plaatje. Het menu is fraai vormgegeven en alle functies zijn eenvoudig bereikbaar. Je hevelt complete playlists over naar je mobieltje, zodat je ze tevens offline kunt beluisteren. Natuurlijk is de Grooveshark Mobile app ook interactief; zo deel je liedjes zonder problemen via diensten als Facebook en Twitter. Bij onze test hadden onze BlackBerry-toestellen echter wel problemen om te verbinding te maken met de Grooveshark-servers; dit probleem deed zich niet voor bij andere typen smartphone.

Waar Spotify gaat, kan Grooveshark niet achterblijven. De populaire muziekdiensten hebben een enigszins verschillende aanpak, maar beide slagen erin ons te laten genieten van (het ontdekken van) muziek. De Grooveshark app voor BlackBerry mobieltjes is een uitstekend verlengstuk van de webversie en des te meer reden om je account op te waarderen.

Meeste downloads Multimedia voor blackberry

Meer
Grooveshark

Download

Grooveshark 1.13.8

Beoordelingen about Grooveshark

Promotie×