Facebook Messenger

Facebook Messenger for BlackBerry 1.1.294

Chatdienst exclusief voor Facebook contacten

VOOR

  • Heldere interface
  • Groepsgesprekken mogelijk
  • Foto's sturen via chat

TEGEN

  • Nogal spartaans
  • Je ziet niet wie online is

Uitmuntend
8

Facebook Messenger is een gratis berichtendienst voor gebruikers van Facebook. De software is enerzijds vergelijkbaar met de ingebouwde chatfunctie op Facebook en anderzijds met de snelle berichtenservice WhatsApp.

2011 is het jaar van 'providers in paniek'. Sms'en sijpelt naar de vergetelheid en maakt plaats voor korte berichtjes via internet. Natuurlijk zijn het nog steeds 'short messages' maar ditmaal vanuit gratis services. Diensten als WhatsApp en PingChat gingen Facebook Messenger al voor en nu kan je ook exclusief chatten met Facebookcontacten. Zo vatten we deze applicatie dan ook het liefste samen: een vrij simpele app waarmee je alleen met je vrienden van dit netwerk kletst.

Ofschoon je ook vanuit de Facebook-app kletst met je vrienden, kan dat nu vanuit een apart, officieel programma. Facebook Messenger heeft absoluut niets anders om het lijf dan het sturen van berichtjes, wat de app vrij spartaans maakt. Bijzonder is Facebook Messenger geenszins, maar een mooie interface waar je tekst deponeert en gratis -over internet- verstuurt naar je vrienden, is het wél.

Simpel & snel; dat is de samenvatting voor Facebook Messenger. De kosteloze chat-app voegt niet veel toe aan de gevestigde orde maar is voor Facebook-fans een echte must.

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor blackberry

Meer
Facebook Messenger

Download

Facebook Messenger for BlackBerry 1.1.294

Beoordelingen about Facebook Messenger

Promotie×