Facebook start de officiële lancering van Graph Search

Facebook start de officiële lancering van Graph Search

In januari kondigde Facebook de nieuwe functie Graph Search aan en vanaf vandaag begint het bedrijf met de lancering van de feature. De zoekfunctie helpt je niet meer alleen vrienden en pagina’s te vinden, ook zoekt het naar informatie die jouw vrienden delen op Facebook.

Komende weken zal Graph Search in Amerika beschikbaar worden voor gebruikers die nog niet deelnemen aan de bèta. Facebook CEO Mark Zuckerberg melde in januari dat “Graph Search ontworpen is om een precieze zoektocht uit te voeren. De feature geeft antwoord op je vraag, in plaats van links die misschien tot een antwoord leiden.”

Graph Search maakt het mogelijk niet alleen te zoeken naar vrienden, bands of plekken, maar ook veel specifiekere zoektochten. Benieuwd welke 27-jarige mensen uit Arnhem van Justin Bieber houden? Graph Search geeft je een overzicht van elke Facebooker-gebruiker die deze eigenschappen op zijn/haar pagina vermeldt heeft.

Wanneer de functie in Nederland beschikbaar wordt is nog niet bekend. Facebook begint met de lancering in de Verenigde Staten waarna eventuele bugs verholpen zullen worden voordat Graph Search wereldwijd beschikbaar wordt.

  • Link Gekopieerd!
Bezig commentaar te laden